VI FEIRER 1 ÅR PÅ NETT OG KJØRER ET MEGATILBUD I MAI

 
Vi kjører nå tilbud på Aud Ryes single akvarell leksjoner. Prisene er fra 250-400 kr.) Kjøp 4 og få en gratis. Du får den billigste gratis. (Du sparer 250-400kr ) Alle kursene må kjøpes samme dag.
 
 • Klart du kan kursene del 1 og 2. Før 3000kr , nå kun 2750 og du får en valgfri løs akvarell leksjon av Aud Rye (Du sparer 500-650 kr)

 

 • Ryeposten del 1 og del 2. Før 3000 , nå kun 2750 og du får en valgfri løs akvarell leksjon av Aud Rye (Du sparer 500-650 kr)

 

 • Begge pastell kursene, lær å tegne pels og ballerina. Før 400 kr, nå 300 kr.

 

 • Introduksjonskurset i Kalkmaling. Før 400, Nå 250 kr.

 

Velkommen til Kreative kurs Sandefjord AS

Pga Corona blir det ikke arrangert noen weekendkurs i regi av Kreative kurs Sandefjord as.Jeg ser ann situasjonen hvordan den utvikler seg. Men vi selger nå kjempe flotte nettkurs med Aud Rye, Ralf Heynen, Renate Pedersen og Nina Interiørteknikk.

Disse kursene har du i et helt år, kan se dem så mange ganger du ønsker, kan stoppe og spole og ta det når det passer deg og i ditt tempo.

FØLG LINKEN TIL NETTKURSENE, HER KAN DU LESE MER OM DEM OG KJØPE DEM OG FÅ DIREKTE TILGANG MED ENGANG.

https://kreativekurssandefjordas.podia.com

NYHET

Lær kalkmaling med Nina Interiørteknikk.

 Velkommen til en spennende verden med maleteknikker, som jeg vanligvis bruker på møbler. Jeg startet opp Nina Interiørteknikk i 2018 og ønsket å sette fokus på gjenbruk/miljø. Jeg maler og restaurerer møbler og interiør på bestilling. Ønsker du kurs så er dette mulig. Dette nettkurset tar for seg teknikker som jeg bruker når jeg maler på møbleR , interiør og annet. 
 • Kalkmaling; enkel innføring   
 •  Teknikker i maling og voks
 •  Transfer/overføringsark;     hvordan bruke dette.
 •  Her får du også innføring i hvordan du maler rundt en transfer'
 •  Mouldings/leire; hvordan støper jeg egne former både med leire og paste. 
 • Gode råd og tips på veien. 
 • North sea texture.;  hvordan jeg maler telstur,med kalkmaling og blandingsforhold. I dette tilfellet etterligner jeg sand.
 •  Skyggelegging med voks og patina.
 På døren bruker jeg mye tid på å lage lys og skygge. Dette er ofte det som gjør at et bilde eller møbel blir spennende. Samtidig som jeg laget jeg døren så malte jeg også et møbel. På møbelet er det brukt akkurat de samme teknikkene som det er på døra. Bruk din skaperglede, ta det gjerne med utendørs i solen og bli inspirert av naturen rundt deg. Produktene jeg bruker; - kalkmaling, Nort sea texture, voks og pensler fra Nordic Chic - transfer , mouldings fra Redesign with Prima - Alle produkter, samt leire og annet materialer finner du på nettsiden min www.ninainteriorteknikk.com Mal deg en god dag og kos deg Ønsker du å følge meg på Facebook og Instagram er du velkommen til dette. Mvh Nina Interiørteknikk.
 

Ryeposten

 Abonner på Ryeposten 

Med å abonnere på Ryeposten? 
Kurset koster kurset 3000 kr  
Fantastisk flott kurs der du kan sitte hjemme å nyte kurset i 1 helt år og se det så mange ganger du ønsker.

AUR RYES NETTKURS MALETEKNINSK HOKUS POKUS.. DEL 2

 
Dette er del. 2 i Aud Ryes fantastiske nett kurs, du maler 5 flotte bilder sammen med Aud der hun tar deg trinn for trinn. Hvert bilde er nøye gjennomtenkt slik at du lærer mest mulig teknikker. Derfor sier Aud: dette er ikke et vanlig kurs, det er en utdanning. Kurset passer for alle.'Les mer om kurset på :
 
 
 
 

Klart du kan del 1, Fra full flyt til Foto

Klart du kan del 1, Fra full flyt til Foto

Klart du kan del 1, Fra full flyt til Foto

Klart du kan del 1, Fra full flyt til Foto

Klart du kan del 1, Fra full flyt til Foto

Her ser du kurslokalet ligger på høyre side i huset

Her går man rett ut fra kurslokalet til uteplassen

Kurslokalet er luftig og lyst med 3 vegger med vinduer