Skriv gjerne noen ord om kurset

Kjære Kursdeltakere, jeg håper dere tar dere tid til å skrive noen ord om hva du syntes om kurset og din opplevelse totalt.

27. feb, 2021

Mona Norgren

Aud Ryes upplägg är helt fantastisk! Jag känner mig som en proffs efter att målat hennes bilder fastän jag är helt novis i att teckna. Kan knappt teckna en streckgubbe, så hennes arbetsteckningar är A och O. Sen är hon ju väldigt strukturerad och pedagogisk
. Superkurser! Men om jag får komma med lite egna önskemål, så föredrar jag de senaste uppläggen där hon säljer enskillda kurser. Dels då jag upplever det billigt och jag känner mig inte lika stressad som om jag måste köpa hela bildkurser på en och samma gång.
Då har jag också möjlighet att välja ut mina favoriter. superbra att hon har mycket som jag kan välja på nu. Helt rätt i tiden nu tycker jag.

7. des, 2020

Else-Marie Kjerstad

Hei! Abonnementet er helt flott! Men jeg strever HVER eneste gang med å komme inn til månedens opplegg. På min side står det bare gratis videoer og jeg blir hele tiden bedt om å betale for viderte kurs. Jeg har betalt! Men finner ikke noen direkte link.
Hva gjør jeg galt?