Ralf Heyden

Pris: 3000,00 NOK

Airbrush kurs med Ivar Åsland landskap

Pris: 3000,00 NOK

Masterclass med dyktige Pia Brix Thomsen 20 og 21

Pris: 3000,00 NOK
Master Class med Pia Brix Thomsen 2o og 21 oktober 2018 Kl.10-16 begge dagene. Sted: Hemsbakken 67 Pris 3000 kr... Kurset er kun for dem som har gått på kurs med Pia før eller dem som har erfaring med maling. Bindende påmelding, Halve kursavgiften betales ved påmelding . Fra det todimensionelle til det tredimensionelle maleri. Komposition med Lag på lag. Et kursus for dig der gerne vil lære at skabe dybde og dynamik i det abstrakte maleri. Vi skal primært arbejde med det abstrakte landskab som motiv. Du vil komme til at arbejdemed lag på lag og kompositionslære. Kurset er opdelt i to faser. Lørdag starter vi med sort/ hvide grafiske øvelser hvor betydningen og undersøgelse af valør med sort på det hvide lærred afprøves. Herefter arbejdes der videre enten i sort hvid eller med farver. Der er på kurset ingen startdemo, da min læringsmetode ikke beror på teknisk kopi, men i stedet handler om at inspirere og guide den enkelte kursist ind til sit eget udtryk. Jeg præsenterer mine tekniske startmetoder via små videooplæg. Udover fælles indledende øvelser er undervisningen baseret på individuel vejledning/supervision. Kurset er lære og procesorienteret og derfor ikke for dig der har produktion for øje. Kurset er ikke for begyndere. Kurset henvender sig til de der før har fået undervisning af Pia eller er øvede

Kurs med dyktige Heidi Irene Kainulainen 27 og 28

Pris: 2400,00 NOK
Kurs med dyktige Heidi Irene Kainulainen 27 og 28 oktober 2018. Pris:2400 inkl.MALING (Golden open) kaffe,te og noe til kaffen. Sted : Hemsbakken 67 Sandefjord Heidi Irene Kainulainen er en friluftsmaler med en forkjærlighet til foss, fjell og fjord. Heidi har malt i over 20 år, og er elev av Nerdrumstudenten Jan-Ove Tuv. Heidis motiv er lokale naturperler der himmelen alltid har ett snev av drama. Det kjedeligste hun vet er en skyfri himmel. På dette kurset skal vi male Hemsedals vakre perle – Rjukandefossen. Dag 1 går til grunning, skissing og grovmaling vått i vått. Vi maler med Golden Open akrylmaling. Denne tørker sakte, men vil være tørr på dag 2 når fossen, tåken og detaljene kommer på plass. På kurset vil vi male etter foto, men Heidi vil også gi sine tips om hvordan man går fram ved å velge motiv under friluftsmaling. Kurset avsluttes med sluttferniss og videre tips om hvordan ditt maleri bør behandles for å holde seg vakkert de neste 100 årene. Bindende påmelding. Halve kursavgiften betales ved påmelding.Resterende 14 dager før kursstart.

TILBUD Portrett kurs med dyktige Ingrid Thortvedt

Pris: 2200,00 NOK
På dette kurset vil utdrag fra 4 års skolegang ved et av europas beste figurative akademier The Florence Academy of Art bli presset inn i noen lærerike timer. VI SKAL MALE PORTRETT ETTER FOTOGRAFI ELEVENE TAR MED SELV . Hvordan gi malerisk liv og personlig preg til ditt portrettfotografi? Vi tar et dypdykk inn maleverdenen fra 18-1900 tallet, og instruktør deler dere noen av de gamle mestrenes hemmeligheter. Vi jobber med med fargeblandinger, penselstrøk og teknikker. Her jobber vi med begrenset pallett(rødt, gult, hvitt og sort), også kalt Zorn palletten, etter den svenske maleren Anders Zorn. Eller Nerdrum palletten. Kan bruke både olje og akrylmaling, men olje anbefalt. Vi skal male undermaleri, jobbe med fargestudie, form, tredimensjonalitet, plan, lyseffekt og penseldrag Om instruktør: Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid. Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Nå underviser hun mest ved OMK Oslo Malerklubb på Briskeby. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben! Halve kursavgiften betales ved påmelding, resterende 14 dager før kursstart.

Collage kurs med Dyktige Ellen Hegg

Pris: 2500,00 NOK
Dyktige Ellen Hegg kommer for å holde kurs i Collage 13 og 14 oktober 2018 Du blir IKKE belastet når du handler i nettbutikken, du sender kun inn en bekreftelse på siste trinnet. Så sender jeg deg informasjon om kurset og kontonummeret du betaler inn halve kursavgiften på e post. kl.10-16 begge dagene. Pris: 2500 inkl.Kaffe, te, brus og noe til kaffen. Ellen Hegg er en populær kursholder som er oppvokst i Trøndelag.Hun har atelier i Surndal (Midt Norge )som hun jobber og bor i om sommeren, men på vinteren bor hun i Spania.