Nybegynner airbrush kurs med Aiste Nau

Nybegynner kurs i Airbrush.
Aiste Nau kommer tilbake til oss for å holde et airbrush kurs for nybegynnere. Der vil du lære å bruke en airbrush sprøyte, Vi går gjennom hva som trengs for å komme i gang, forskjellen på de forskjellige airbrush sprøytene, diverse lakk, Stenciler, fargeblanding ,og vi airbrusher 2 bilder, ett med landskap og et med ørn.
Pris: 3000 kr inkl. lån av alt utstyr. Det eneste dere trenger å ta med dere er 2 lerret og lunsj.
Hemsbakken 67
26.-27.februar 2022.
Lørdag: Kl.10-18.00
Søndag :kl. 9.00-15.00
Dare to be different`,Det er meg. Aiste fra Nord Norge på dagtid daglig leder for en svensk bedrift og om natta airbrush artist. Jeg har utdannelse som interiør dekoratør men kjærlighet for motor (mc og biler) ledet meg til den jeg er nå. Jeg startet med airbrush fra intet, rett og slett. 2016 tok jeg i airbrush sprøyte for første gang. Mye youtube og kommunikasjon med andre artister i Norge og hele verden har hjulpet meg. Det tok 2 måneder med prøving og feiling men så bestillinger fra folk begynt å rulle inn. Jeg tok alle utfordringer uansett motiv jeg ble sport å lage. Sånt man lærer best. Flere motorsykler, biler, mengde av postkasser, bryllups sko, klær, lerret, metallplater osv har gådd gjennom mine fingrer og fått airbrush kunst på. Nå har jeg over 36 000 følgere å facebook Aist:Art side. I siste åran har jeg oppdaget min styrke i å blande farge for å få nordlys effekten. Heldige meg som bor over polar sirkel og kan følge med nordlys fra stuevindu. Jeg har bodd her i 18 år så har hatt god tid å bli fasinert av det. Mye fantasi, kreativitet, praktiske løsninger er en del av livet mitt. Nå er jeg klar å dele det med dere.
Bindende påmelding til: mkrenate@hotmail.com eller tlf: 40210361

Lær å mal Mandala ( NETTKURS)

I dette kurset lærer du å male disse flotte mandalaene, alle med forskjellige teknikker. Ønsker du å slappe av og finne en malingsstil som gir deg roen i kroppen. Da har du funnet riktig teknikk. Denne teknikken passer for alle og kan også brukes i en sosial setting. Mange har kjøpt fargebøker der dem fargelegger, men hvorfor ikke ta det et steg videre å gjøre det samme på lerret. Mange driver med meditasjon og yoga, hvorfor ikke lage ditt eget mandala bilde. Du kan lage de flotteste mandalaene i fargene du ønsker. Flotte gaver er det også , og overaske dine venner med malerier som passer rett inni hjemmet deres med farger. I dette kurset går jeg gjennom flere forskjellige mandalaer som har forskjellige teknikker.

Kurset kjøpes direkte her: https://kreativekurssandefjordas.podia.com/
Ønsker du å betale andre måter som med faktura si ifra.

Gratis gaven din sendes så fort du har betalt kurset og sendt meg kontakt informasjonen.