Lær å tegne dyr/wildlife med pastell av dyktige Angela-Carmen Griehl-Groß fra Tyskland

Lær å tegne dyr/wildlife med  pastell av dyktige Angela-Carmen Griehl-Groß  fra Tyskland.
10 og 11 august 2018
Kl.10-17 begge dagene
Pris: 3000 inkl. kaffe, te brus og kake til kaffen. Alle materialer er inkludert. Ta kun med deg lunsj
 
Angela er en ettertraktet kursholder som holder mye kurser rundt. Hun har vunnet flere priser på sine vakre pastell tegninger i Usa. Pastell minner veldig om oljemaling, men er lettere og man får fort resultater. Det kan du se på  bildene av tidligere arrangere kurser her.
Bindende påmeldig.
Halve kursavgiften betales ved påmelding.
Påmelding: mkrenate@hotmail.com eller 40210361

Dyktige Ingrid Thortveit kommer for å kurs i :Lær å tegne portrettfotografi på en levende måte.
24 og 25 august, 2019
Klokken: 10-17 begge dager.
Pris : 2300 inkl.kaffe, te, brus og kake til kaffen

Ingrid skal undervise oss i portrett tegning med kull og kritt på gråtonet papir. Veldig spennende kurs som har stor interesse i Oslo, hvor Ingrid holder til. Hun gleder seg til å holde dette kurset også i Vestfold.
Dette er for deg som ønsker å gi liv til ditt portrettfoto, eller du kan jobbe med fotografiet Ingrid tar med. Hun kommer til å tegne sammen med elevene, og veilede alle grundig gjennom alle stadiene.

Kurset er både for helt nybegynner og for viderekommen. Alle vil lære mye!

Utdrag fra en av Europas beste figurative skoler, The Florence Academy of Art, hvor Ingrid har sin utdannelse, vil bli presset inn i spennende og lærerike timer.
Ingrid veileder oss gjennom en rekke ulike tema, i hvordan man bygger opp et portrett fra begynnelse til slutt. Hun deler med oss ulike tegnehemmeligheter fra de eldre mestrene, hvordan man kan bl.a. snu form og lage tredimensjonalitet kun ved hjelp av linjer? Du kommer til å lære hvordan forenkle, og få frem likheten med så liten informasjon som mulig. Vi skal jobbe med linjekvalitet, skygger og lys, hvordan samle lyset for å oppnå en fengende lyseffekt. Dette kurset er en veldig malerisk måte å tegne på, og passer også for deg som ønsker å løsne opp og unngå unødvendig detaljert informasjon.

Den metoden som læres på dette kurset kan brukes på alt, enten du maler/tegner figurativt eller abstrakt, landskap, akt, stilleben osv....

Litt om instruktør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt fast i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Norge og London, holder hun også malekurs, på samme tid som hun utfører oppdrag, spesielt portrett. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Hun holder de fleste kursene i Oslo Malerklubb på Frogner, men reiser også rundt i Norge til andre malerklubber, blant annet Stavanger. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben. Både tegning og maling.

UNN DEG SELV EN TEGNE FERIE 1-5 JULI 2019.
BILLIG OVERNATTING I SANDEFJORD FRA 1200 KR FOR MAN-FRE.

TEGNEKURS MED DYKTIGE AUD RYE
KURSET PASSER OGSÅ FOR UNGDOM FRA 12-13 ÅR OG OPPOVER.
Ønsker du å gå på 5 dagers tegnekurs i sommer 1-5 juli 2019.
Pris : 4200 kr inkl.kaffe, te,brus og kake til kaffen og noe utstyr.
Bindende påmelding, halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før.
Ta kun med deg blyant, viskelær og kom å kos deg.
Sted. Hemsbakken 67
Tegnekurs i Sandefjord.. til sommeren?
Kan du ikke tegne sier du. Klart du kan, påstår jeg, saken er bare at du kanskje ikke vet det selv enda.
Vet du forresten at det er øynene du tegner med og ikke hjernen?
.....at pennen eller blyanten bare er en forlengelse av pekefingeren din?
.....at det er den ordløse delen av hjernen vi skal samarbeide med?
.....at alt vi trenger å gjøre er å kneble den diktatoren oppe i hodet som insisterer på at dette kan han.....og vet han.
Vi skal nemlig lure ham til å gi opp mobbingen av deg og heller overlate oppgavene til de som kan dette.
Jeg kan hjelpe deg og rydde bort hindringene og gi deg det verktøyet du behøver for å bli en riktig brukbar tegner i løpet av 40 timer.
Hvorfor 40 timer tenker du kanskje nå? Vel..... 40 timer behøver du og jeg for å endre måten du ser og tenker på.
Du skal våkne fra dvalen, lære å leke med streken og kort sagt lære å se verden rundt deg med nye øyne.
Spanderer du en sommeruke på dette, så skal jeg ta meg fri og slå følge med deg, rydde bort den ene hindringen etter den andre slik at tegnekunnskapene får mulighet til å vokse og gro i riktig retning. Vi starter med en prikk og en strek.
Hilsen fra Aud Rye
Påmelding: 40210361 eller mkrenate@hotmail.com
https://www.airbnb.no/s/Sandefjord/homes…

Tegnekurs med Dyktige
Irén Tvedt Asbjørnsdatter Færevaag
18 og 19 mai 2019
Lørdag kl.: 10-17
Søndag kl. 10-16
Sted: Hemsbakken 67
Pris : 2000kr inkl.kaffe, te, brus og kake til kaffe

Irén Tvedt Asbjørnsdatter Færevaag er en dyktig tegner, kjent for sine realistiske og detaljerte tegninger. Hun har tidligere holdt kurs her, og nå kommer hun tilbake for å lære fra seg teknikkene hun bruker og stadig videreutvikler Om du vil tegne dyr, fugler eller mennesker, vil du få individuell veiledning i tillegg til felles og generell info. Veiledning tilpasses den enkeltes nivå. Irén kommer fra Tysnes i Sunnhordland og har lange ventelister på hennes bestillinger på portrett/dyretegninger. Hun deltar på utstillinger og har tegnet fast på oppdrag siden 2014.
På dette kurset bruker vi lightpad til å overføre motivet med. Dette er et kurs som passer like mye for nybegynnere som viderekommende.
Se flere av hennes fantastiske tegninger:
https://www.facebook.com/Tegnekroken/?ref=br_rs

 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.