Lær å tegne dyr/wildlife med pastell av Angela-Carmen Griehl-Groß fra Tyskland

Pastell med  Angela-Carmen Griehl-Groß  fra Tyskland.

Endelig kommer Angela tilbake. Angela er prisvinnende pastell tegner med utstillinger og kurs i Europa. Godt kjent også i USA, der hun har vunnet flere priser for sine flotte pastell tegninger av dyr og fugler.

Hun har undervist her hos Kreative kurs Sandefjord as tidligere, der elevene har oppnådd flotte resultater. Hun underviser trinn for trinn så hun er lett å følge.

Kurset passer for alle.

Etter planen så skal kurset holdes her i Sandefjord 10.-12. august 2019.

Kurslokale: Hemsbakken 67.

For å se hennes arbeider gå inn på hjemmesiden: https://www.facebook.com/A.Carmen.Griehl.Gross.artistart/

 
Kl.10-17 begge dagene
Pris: 3000 inkl. kaffe, te brus og kake til kaffen. Alle materialer er inkludert. Ta kun med deg lunsj
 
 
Bindende påmeldig.
Halve kursavgiften betales ved påmelding.
Påmelding: mkrenate@hotmail.com eller 40210361

Portrett tegning med kull og kritt på gråtonet papir

 Vi får igjen besøk av Ingrid Thortvedt fra Oslo Malerklubb, som tidligere har hatt flere kurs her hos Kreative kurs Sandefjord as, da med oljemaling.

Denne gangen tilbyr hun undervisning i noe spennende nytt for oss: portrett tegning med kull og kritt på gråtonet papir.

Et meget populært kurs fra en behagelig kursholder som er enkel å følge.

Vil du se på Ingrids arbeider kan du titte inn på hjemmesiden hennes: https://www.ingridthortveit.com/

 

Lær å tegne portrettfotografi på en levende måte.
24 og 25 august, 2019
Klokken: 10-17 begge dager.
Pris : 2300 inkl.kaffe, te, brus og kake til kaffen

 Veldig spennende kurs som har stor interesse i Oslo, hvor Ingrid holder til. Hun gleder seg til å holde dette kurset også i Vestfold.
Dette er for deg som ønsker å gi liv til ditt portrettfoto, eller du kan jobbe med fotografiet Ingrid tar med. Hun kommer til å tegne sammen med elevene, og veilede alle grundig gjennom alle stadiene.

Kurset er både for helt nybegynner og for viderekommen. Alle vil lære mye!

Utdrag fra en av Europas beste figurative skoler, The Florence Academy of Art, hvor Ingrid har sin utdannelse, vil bli presset inn i spennende og lærerike timer.
Ingrid veileder oss gjennom en rekke ulike tema, i hvordan man bygger opp et portrett fra begynnelse til slutt. Hun deler med oss ulike tegnehemmeligheter fra de eldre mestrene, hvordan man kan bl.a. snu form og lage tredimensjonalitet kun ved hjelp av linjer? Du kommer til å lære hvordan forenkle, og få frem likheten med så liten informasjon som mulig. Vi skal jobbe med linjekvalitet, skygger og lys, hvordan samle lyset for å oppnå en fengende lyseffekt. Dette kurset er en veldig malerisk måte å tegne på, og passer også for deg som ønsker å løsne opp og unngå unødvendig detaljert informasjon.

Den metoden som læres på dette kurset kan brukes på alt, enten du maler/tegner figurativt eller abstrakt, landskap, akt, stilleben osv....

Litt om instruktør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt fast i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Norge og London, holder hun også malekurs, på samme tid som hun utfører oppdrag, spesielt portrett. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Hun holder de fleste kursene i Oslo Malerklubb på Frogner, men reiser også rundt i Norge til andre malerklubber, blant annet Stavanger. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben. Både tegning og maling.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.