Lær å airbrush dine egne kaker med dyktige Edwin Weiner fra Nederland

28 og 29 september kommer dyktige Edwin Weimer til kureative kurs Sandefjord for ¨lære deg å pynte dine egne kaker som en proff.

Hemsbakken 67 .3242 Sandefjord

Tenk så gøy å overaske de nærmeste med så flotte kaker i alle anledninger.

Vi bruker isopor bunn og legger masipan over og airbrusher på dette.Vi bruker stensiler og kurset passer derfor både for nybegynnere ov viderekommende. På dette kurset kommer vi til å lære flere teknikker.

2500 inkl.2 kakebunner i isopor, marsipan og lån av alt utstyr og stensiler. kaffe, te, brus og kake til kaffen.ta kun med deg lunsj

Lørdag: 9-18.00 kr

Søndag: 9.30-16.30 
 
Påmeldig : 40210361 eller mkrenate@hotmail.com

Nybegynner kurs med dyktige Roger Hassler fra Tyskland

Kreative kurs Sandefjord kan tilby en ny kursholder i airbrush tilrettelagt for nybegynnere 26 og 27 oktober.

 

Roger Hassler fra Tyskland er en dreven kursholder, og han er utgiver og forfatter av flere airbrush-bøker, DVDer og gir også ut "Airbrush Step by Step" som kommer ut 2 ganger i måneden. Disse har han utgitt i mer enn 10 år.
Roger Hassler jobber som grafisk designer i eget reklame- og forlagsselskap i Hamburg. Han begynte med forskjellige airbrush teknikker i 1994.

Motivene forklares og demonstreres trinnvis, slik at deltakerne kan arbeide optimalt med emnet. I tillegg til de praktiske eksemplene vises også overføringsteknikker for maler, rengjøring av airbrush pistol, triks for feilsøking og problemløsing. Kurset vil fungere på papir og illustrasjonstavle. Vi bruker stensil teknikk, og maler først et landskapsmotiv med mye fargevalører, struktur og realisme. Du vil lære 2 forskjellige motiver med ulike teknikker. I første omgang skal nybegynnere lære hvordan man bruker airbrush og motivet blir et Hav med fyrtårn.

 På dag 2 bruker vi maskerings teknikker for skarpe kanter og maler et fuglemotiv. Vi bruker også airbrush-mix teknikken, som viskelær og kniver.


Elever som har brukt airbrush før kan utdype og utvide sin kunnskap videre. Spesielt handler det om farger og konstruksjon av et motiv. Du har mulighet til å velge mellom to motiver etter samråd med Roger, avhengig av ditt av ditt eget nivå og tiden du har til rådighet for å realisere ditt eget motiv under veiledning.

 

Les mer om Roger på hjemmesiden: http://airbrush-kurse.de/

Pris: 2500 inkl. Kaffe, te, brus og kake til kaffen. Alt utstyr er inkl. du får låne det her. Ta kun med deg lunsj.
Kl.10-17 begge dagene.
Sted Kreative kurs Sandefjord as i Hemsbakken 67
3242 Sandefjord
Bindende påmelding.
Halve kursavgiften innbetales ved påmelding og resterende 14 dager før.
Påmelding: 40210361 eller mkrenate@hotmail.com