Airbrush kurs med Aiste Nau Dette kurset blir satt opp i 2021

Endelig kommer Aiste Nau med nytt kurs i airbruch , denne gangen maler vi landskap og ørn på lerett.
 
Kl.10-17 begge dagene
Sted:Hemsbakken 67
Pris: 2700 kr inkl.kaffe, te, brus til kaffen og lån av alt utstyr.
Det eneste dere trenger å ta med dere er lerret og lunsj.

`Dare to be different``. Der er meg. Aiste fra Nord Norge på dagtid daglig leder for en svensk bedrift og om natta airbrush artist. Jeg har utdannelse som interiør dekoratør men kjærlighet for motor (mc og biler) ledet meg til den jeg er nå. Jeg startet med airbrush fra intet, rett og slett. 2016 tok jeg i airbrush sprøyte for første gang. Mye youtube og kommunikasjon med andre artister i Norge og hele verden har hjulpet meg. Det tok 2 måneder med prøving og feiling men så bestillinger fra folk begynt å rulle inn. Jeg tok alle utfordringer uansett motiv jeg ble sport å lage. Sånt man lærer best. Flere motorsykler, biler, mengde av postkasser, bryllups sko, klær, lerret, metallplater osv har gådd gjennom mine fingrer og fått airbrush kunst på. Nå har jeg over 36 000 følgere å facebook Aist:Art side. I siste åran har jeg oppdaget min styrke i å blande farge for å få nordlys effekten. Heldige meg som bor over polar sirkel og kan følge med nordlys fra stuevindu. Jeg har bodd her i 18 år så har hatt god tid å bli fasinert av det. Mye fantasi, kreativitet, praktiske løsninger er en del av livet mitt. Nå er jeg klar å dele det med dere.

Airbrush tiger med dyktige Roger Hassler fra Tyskland 17 og 18.okt. 2020.

KURSET ER FULLT ØNSKER DU Å STÅ PÅ VENTELISTE GI BESKJED

Vi er så heldige å få Roger Hasseler tilbake hit til oss, denne gangen skal vi male en vakker tiger. Er du nybegynner eller viderekommen? Kurset passer for alle.
17 og 18.oktober 2020
Pris : 2600 inkL Alt utstyr er inkludert ta kun med deg lunsj og drikke.
Kl.10-17 begge dagene.
Sted: Hemsbakken 67
3242 Sandefjord

På dette kurset vil du lære å male både lang og kort pels som er på en tiger. Med å lære denne teknikken kan du male mange forskjellige pelsdyr selv. Vi maler på et illustrasjonsboard , Vi bruker skrape og viskelær teknikk. Vi bruker overføringsteknikk og lærer hvordan pelsen blir til ved å føre på flere lag med transparente farger etter dette..

LITT OM INSTRUKTØREN:
Roger Hassler jobber som grafisk designer i eget reklame- og forlagsselskap i Hamburg. Han begynte med forskjellige airbrush teknikker i 1994, da han prøvde seg da på kroppsmaleri og airbrush negler Etter dette ble han hektet på airbrush og har prøvd mange forskjellige teknikker.
Roger har hatt kurs i mange år og han er utgiver og forfatter av flere airbrush-bøker, DVDer og er også med på å gi ut månedlige bladet "Airbrush Step by Step".som kommer ut 2 ganger i mnd og som han har utgitt i mer enn 10 år.
http://airbrush-kurse.de/
Bindende påmelding.
Halve kursavgiften innbetales ved påmelding og resterende 14 dager før.
Påmleding: 40210361 eller mkrenate@hotmail.com