Lær Airbrush med Roger Haassler 5.-6.november 2022

Endelig har vi mulighet til å kjøre dette kurset. Pga Covid måtte vi desverre avlyse dette, men nå er vi klare igjen.

Sted: Hemsbakken 67

Pris: 3000 inkl.materialer kaffe, te, brus og noe til kaffen.

På dette kurset vil du lære å male både lang og kort pels som er på en tiger. Med å lære denne teknikken kan du male mange forskjellige pelsdyr selv. Vi maler på et illustrasjonsboard , Vi bruker skrape og viskelær teknikk. Vi bruker overføringsteknikk og lærer hvordan pelsen blir til. 

Roger Hassler jobber som grafisk designer i eget reklame- og forlagsselskap i Hamburg. Han begynte med forskjellige airbrush teknikker i 1994, da han prøvde seg da på kroppsmaleri og airbrush negler Etter dette ble han hektet på airbrush og har prøvd mange forskjellige teknikker. Roger har hatt kurs i mange år og han er utgiver og forfatter av flere airbrush-bøker, DVDer og er også med på å gi ut månedlige bladet "Airbrush Step by Step".som kommer ut 2 ganger i mnd. og som han har utgitt i mer enn 10 år.
http://airbrush-kurse.de/

Halve kursavgiften innbetales ved påmelding og resterende 14 dager før.
Kurset passer for alle også nybegynnere som ønsker å lære airbrush .
Kursavgiften inkluderer lån av maling og alt utstyr.

Bindende påmelding:skriftlig til : 40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.

Lek med farger 27.-28.august 2022

Endelig på tide å leke med farger igjen. Ragnild Løvvold kommer tilbake for å leke med farger på store lerret. Dere skal male på store lerret 2-3 Stk av 70X70 (du kan male på mindre hvis du ønsker) Et morsomt kurs der dere også leker med farger og teknikker.Kurset passer for alle.

Hemsbakken 67
27 og 28 august 2022.
kl.10-17 begge dagene.
Pris:3000 inkl.kaffe, te, brus og kake til kaffen.
HAR DU IKKE MALING KAN DU BETALE RAGNHILD 300 KR SÅ FÅR DU AV HENNE.
Kurset passer både for nybegynnere og viderekommende .Vi begynner med å få farger, effekter og strukturer på lerretet uten å tenke for mye eller ha en plan på hvordan maleriene skal ende opp. Vi maler altså såkallt intuitivt og maler frem det spennende som dukker opp underveis ved hjelp av forskjellige teknikker. Vi skal også leke oss med sjablonger.
Vil du se flere av arbeidene hennes:
Bindende påmelding:skriftlig til : 40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.

Nybegynner airbrush kurs med Aiste Nau

Nybegynner kurs i Airbrush.
Aiste Nau kommer tilbake til oss for å holde et airbrush kurs for nybegynnere. Der vil du lære å bruke en airbrush sprøyte, Vi går gjennom hva som trengs for å komme i gang, forskjellen på de forskjellige airbrush sprøytene, diverse lakk, Stenciler, fargeblanding ,og vi airbrusher 2 bilder, ett med landskap og et med ørn.
Pris: 3000 kr inkl. lån av alt utstyr. Det eneste dere trenger å ta med dere er 2 lerret og lunsj.
Hemsbakken 67
11.-12.juni 2022.
Lørdag: Kl.10-18.00
Søndag :kl. 9.00-15.00
Dare to be different`,Det er meg. Aiste fra Nord Norge på dagtid daglig leder for en svensk bedrift og om natta airbrush artist. Jeg har utdannelse som interiør dekoratør men kjærlighet for motor (mc og biler) ledet meg til den jeg er nå. Jeg startet med airbrush fra intet, rett og slett. 2016 tok jeg i airbrush sprøyte for første gang. Mye youtube og kommunikasjon med andre artister i Norge og hele verden har hjulpet meg. Det tok 2 måneder med prøving og feiling men så bestillinger fra folk begynt å rulle inn. Jeg tok alle utfordringer uansett motiv jeg ble sport å lage. Sånt man lærer best. Flere motorsykler, biler, mengde av postkasser, bryllups sko, klær, lerret, metallplater osv har gådd gjennom mine fingrer og fått airbrush kunst på. Nå har jeg over 36 000 følgere å facebook Aist:Art side. I siste åran har jeg oppdaget min styrke i å blande farge for å få nordlys effekten. Heldige meg som bor over polar sirkel og kan følge med nordlys fra stuevindu. Jeg har bodd her i 18 år så har hatt god tid å bli fasinert av det. Mye fantasi, kreativitet, praktiske løsninger er en del av livet mitt. Nå er jeg klar å dele det med dere.
Bindende påmelding:skriftlig til : 40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.

Lær å mal Mandala ( NETTKURS)

I dette kurset lærer du å male disse flotte mandalaene, alle med forskjellige teknikker. Ønsker du å slappe av og finne en malingsstil som gir deg roen i kroppen. Da har du funnet riktig teknikk. Denne teknikken passer for alle og kan også brukes i en sosial setting. Mange har kjøpt fargebøker der dem fargelegger, men hvorfor ikke ta det et steg videre å gjøre det samme på lerret. Mange driver med meditasjon og yoga, hvorfor ikke lage ditt eget mandala bilde. Du kan lage de flotteste mandalaene i fargene du ønsker. Flotte gaver er det også , og overaske dine venner med malerier som passer rett inni hjemmet deres med farger. I dette kurset går jeg gjennom flere forskjellige mandalaer som har forskjellige teknikker.

Kurset kjøpes direkte her: https://kreativekurssandefjordas.podia.com/
Ønsker du å betale andre måter som med faktura si ifra.

Gratis gaven din sendes så fort du har betalt kurset og sendt meg kontakt informasjonen.