Lær Airbrush med Roger Haassler 5.-6.november 2022

NYHET
Kurset passer for nybegynnere og viderekommende. Drømmer du å lære airbrush har du kommet riktig sted. Roger Hasler kommer fra Tyskland til Norge for å holde airbrush kurs. Roger lever av airbrush og lager også både bøker, videoer og airbrush magasinet som gies ut både på engelsk og tysk.
Denne gangen skal dere lære realistiske strukturer og effekter. Noe som er kjekt å kunne når du skal airbrushe forskjellige ting
Hemsbakken 67
Date: 5.-6 nov 2022
10-17.00 begge dagene
Pris : 3000kr inkl.alle materialer, kaffe, te, brus og kake.
I dette to-dagers airbrush kurset vil dere lære å lage forskjellige realistiske teksturer og effekter som er svært nyttige når du skal lage ditt eget design. Du lærer fra enkle vanndråper, stein, metalltekstur, skyer, hår og leguanskalaer .
Vi skal jobbe på det nye illustrasjonstavlen "Art Board" - og her kombinerer vi teknikkene airbrush, skalpell, viskelær samt børste. Motivene kan brukes senere på et bredt utvalg av maleflater.
Roger Hassler jobber som grafisk designer i eget reklame- og forlagsselskap i Hamburg. Han begynte med forskjellige airbrush teknikker i 1994, da han prøvde seg da på kroppsmaleri og airbrush negler Etter dette ble han hektet på airbrush og har prøvd mange forskjellige teknikker. Roger har hatt kurs i mange år og han er utgiver og forfatter av flere airbrush-bøker, DVDer og er også med på å gi ut månedlige bladet "Airbrush Step by Step" og som han har utgitt i mer enn 10 år.
Halve kursavgiften innbetales ved påmelding og resterende 14 dager før.
Bindende påmelding.

Lær å mal Mandala ( NETTKURS)

I dette kurset lærer du å male disse flotte mandalaene, alle med forskjellige teknikker. Ønsker du å slappe av og finne en malingsstil som gir deg roen i kroppen. Da har du funnet riktig teknikk. Denne teknikken passer for alle og kan også brukes i en sosial setting. Mange har kjøpt fargebøker der dem fargelegger, men hvorfor ikke ta det et steg videre å gjøre det samme på lerret. Mange driver med meditasjon og yoga, hvorfor ikke lage ditt eget mandala bilde. Du kan lage de flotteste mandalaene i fargene du ønsker. Flotte gaver er det også , og overaske dine venner med malerier som passer rett inni hjemmet deres med farger. I dette kurset går jeg gjennom flere forskjellige mandalaer som har forskjellige teknikker.

Kurset kjøpes direkte her: https://kreativekurssandefjordas.podia.com/
Ønsker du å betale andre måter som med faktura si ifra.

Gratis gaven din sendes så fort du har betalt kurset og sendt meg kontakt informasjonen.