NYHET 5 DAGERS SOMMERKURS MED KARI NORDNES 15.-19.august 2022

Endelig er det mulighet for sommerkurs igjen. Hva med å male om dagen og se Sandefjord om kvelden. Rusle langs bryggene og se på livet, eller reise ut til en av våre vakre strender. Mulighetene er mange i Sandefjord. 

15.-19.august 2022

Sted: Hemsbakken 67

Pris: 4700 kr inkl.enkel lunsj , kaffe, te, brus og kake til kaffe.

kL.10-16.00 ALLEDAGER

Ønsker du rimelig , enkel overnatting ? Da kan du overnatte på kurstedet. Har 3 overnattings rom. Er mulighet for å lage det til dobbeltrom. Det koster kr. 2500 kr for hele oppholdet pr.person ( søndag -fredag ) eller 2000 kr pr.person i dobbeltrom. Dette inkluderer all mat og drikke under oppholdet. Vi kan også hente og kjøre deg tilbake til Torp /Tog/buss stasjon når du kommer inkludert i denne prisen. Ønsker du mer informasjon spørr etter det.

 Kari Nordnes :Kort om meg: Jeg er utdannet på Toril Ramberg studio (2 år) og 3 år på The Florence Academy of Art i Italia. I tillegg har jeg studert en lengre periode hos Odd Nerdrum. Jeg arbeider nå ut ifra mitt atelier på Fabrikken i Lillehammer. Her jobber jeg med egne prosjekter til utstillinger og konkurranser, tar oppdrag fra privatpersoner og bedrifter, og holder malekurs. Jeg tar i tillegg på meg maleundervisning på skoler. Jeg har også flere online-malekurs. Sommerkurs På malekurs hos meg er det mange som velger å male portrett, men det er også mange som ønsker å male landskap og dyr. Det er helt greit. Du kan også velge om du vil finne et maleri en annen kunstner har malt, for så å "kopiere" eller lage din versjon av bildet. Det er veldig fin trening da en kunstner allerede har tolket virkeligheten for deg. Du kan også velge å male fra et fotografi som du f.eks har tatt selv. Du kan også male selvportrett ved å se deg selv i speilet. På sommerkurset kan du også velge å male to bilder. I begynnelsen av uka kommer jeg til å demonstrere hvordan du kan male fargerike bilder med palett-kniv, så kanskje du kommer til å ha lyst til å prøve deg på det i tillegg til et portrett. Til dette formålet tar jeg med bilder du kan male etter, men fargerike stilleben er egnet til dette formålet, om du finner noen på nettet du liker. Jeg prater litt om ulikt utstyr, og vi øver på å blande farger. Ellers er «teorien» på mine kurs små "dryss" innimellom malingen. Kurset består hovedsakelig i at du maler og jeg korrigerer og veileder. Det er praksis som gjelder:))) Kontaktinformasjon: kurs@karinordnes.no

Bindende påmelding:skriftlig til  40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.

Oljemalings kurs med Ralf Heyden 3.-4 september 2022

Hipp Hurra, endelig kommer Ralf Heyden tilbake til
Kreative kurs Sandefjord as den 3.-4.september 2022 for å lære oss hvordan vi maler de vakre jentene i vannet i olje. Vi skal male et av disse flotte bildene .
Ralf er kjent for sine vakre realistiske malerier som kan ta pusten fra de fleste. Han kommer fra Nederland og demostrerer bildene trinn for trinn. Vi kommer til å overføre motivet så du behøver ikke kunne tegne for å melde deg på.
Ønsker du å se mer på hans arbeider kan du se på Facebook siden hans:
https://www.facebook.com/ralf.heynen
Vi maler fra kl.10-17 både lørdag og søndag.

Bindende påmelding:skriftlig til : 40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.

 

Lær å mal med kniv med Jonas Kunickas 1-2 OKTOBER 2022

Kreative kurs Sandefjord as, ønsker Jonas Kunickas fra Litauen velkommen tilbake til oss .Sist demonstrerte han dette vakre portrettet.
Vi maler bildet med kniv og alle maler det samme portrettet i olje eller akryl , slik at dere får mest mulig læring om denne fantastiske teknikken. Ved at alle maler det samme motivet blir det lettere for deg å skjønne teknikken når du skal begynne å male dine egne portrett. Han underviser og demonstrerer trinn for trinn. Dette flotte bildet demonstrerte han sist han var her.
1.-2 OKTOBER 2022.
Sted: Hemsbakken 67
Pris : 3000 kr.
Kl.10-17.00
Litt om kunstneren:
Ble født i 1978, Litauen. Har studert arkitektur og fått mastergrad i arkitektur i 2002. I ti år jobbet jeg som arkitekt og interiørarkitekt i Litauen og Storbritannia. Imidlertid har min største lidenskap alltid vært å male. I 2012 gikk han inn for maling og lever nå av det. Er kjent for sine portrett og akt malerier malt med kniv.
Sist demonstrerte han dette vakre portrettet.
Bindende påmelding:skriftlig til : 40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.
 

Portrettkurs med Kari Nordnes 8.-9 oktober 2022

Endelig kommer Kari Nordnes tilbake til Kreative kurs Sandefjord as.Kari har sitt atelier på Lillehammer og har mange års erfaring som kursholder og malelærer. Denne gang vil hun inspirere elever her i Sandefjord med i en klassisk figurativ stil, inspirert av blant annet Odd Nerdrum.
8,-9 oktober 2022
Kl.10-17.00 begge dagene.
Hemsbakken 67
Pris: 3000 kr
I dette kurset skal du male et valgfritt portrett du selv har valgt, og du vil få tips og hjelp av kursholder hvis ønskelig. Vi tar for oss form og valører, og lærer de viktigste fargeblandingene. Du kommer til å lære mye om det å «se» og hvordan uttrykke det du ser på lerretet.
Kari har vært elev hos Odd Nerdrum ved siden av 5 kunstutdanning. Blant annet 3 år på The Florence Academy of Art i Firenze. Kari har holdt en rekke spennende utstillinger.
Dette kurset passer for alle, også om du er ny eller har malt litt tidligere.

Bindende påmelding:skriftlig til : 40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.

Vi maler Foss med Heidi Irene Kainulainen 22.-23 oktober 2022.

Endelig kommer Heidi Irene tilbake for å lære oss å male foss.Hun arbeider trinn for trinn slik at det er lett å følge med for både viderekommende og nybegynnere. 

Pris: 3000 kr

Hemsbakken 67

Lørdag og øndag fra kl.10-17.00  Kursavgiften inkluderer kaffe, te, brus og kake til kaffen

Om Heidi Irene Kainulainen
Heidi Irene Kainulainen er en friluftsmaler med en forkjærlighet til foss, fjell og fjord. Heidi har malt i over 20 år, og er elev av Nerdrums eleven Jan-Ove Tuv.

Heidis motiv er lokale naturperler der himmelen alltid har ett snev av drama. Det kjedeligste hun vet er en skyfri himmel.Hun reiser ofte rundt i nærområdet der hun bor og maler direkte i naturen. Dere velger om dere vil male med Golden open eller olje. Vi maler med senkede skuldre i en fart som passer alle. Dette kurset passer for alle, nybegynnere og viderekomne.

Bindende påmelding:skriftlig til : 40210361 eller kreativekurssandefjord@hotmail.com
Halve kursavgiften betales ved påmelding og resterende 14 dager før kursstart.

NETTKURS

Nettkurs med Ralf Heynen, her maler du 2 flotte malerier trinn for trinn.

 

NYHET Lær å male denne vakre jenta med vannet.Endelig tilbyr Ralf Heynen Internett kurs.I dette kurset maler du med han trinn for trinn.Ønsker du å se gratisvideoen hans først følg linken:

FREE video with Ralf Heynen (podia.com)

Når kurset er kjøpt har du tilgang til det 1 år.Kurset koster kun 2000 kr og er ca 4-5 timer læring pr.maleri, der du ser hvordan han blander farger og maler.Du får også med referansefoto i høy oppløsning. Kurset er på engelsk eller tysk, men kan lett følge det siden du ser alt han gjør. 

https://kreativekurssandefjordas.podia.com/paintingclass-ralf-heynen

 

VI HÅPER YVONNE JEANETTE KARSLSEN KOMMER TILBAKE FOR Å HOLDE KURS HER.

Kreative Kurs Sandefjord as ønsker en ny kursholder velkommen, denne gangen er det Yvonne Jeanette Karlsen fra Fredrikstad. Hun skal ha Portrett kurs her. Hun er tidligere elev av Ecer Afacan (1999-2002) og har tatt estetiske fag ved Glemmen videregående skole.
 
CV
Yvonne Jeanette Karlsen er født i 1966 i Fredrikstad, hvor hun fortsatt bor og har sitt atelier på NTP ( Norsk Teknisk Porselen )
Med sitt vare og sanselige uttrykk og en fascinasjon for mennesket, kropp og ånd, er hun en av de moderne kunstnere som er gjenskapere og tradisjonsbærere av en klassisk uttrykksform.
Kunsten hennes står hovedsakelig av oljemalerier og litografier.
Yvonne Jeanette Karlsen har vært representert på en stor rekke utstillinger, bl.a i Tyrkia, Kina, Berlin, Gøteborg, Oslo, Stavanger samt en rekke andre byer i Norge.
Utstillinger: ( utvalg)
2001: Galleri V 17, Oslo
2002: Galleri Bakrommet, Moss
2004: Galleri pingvin , Oslo
2007 : Zareptas krukke, Porsgrunn
2009: Ski Ramme & dekor, Ski
2010: Moss Kunst & ramme
Galleri Straume, Vinje
2011: SULTAN ABDULHEMAT HAN , Torbali, Izmir, Tyrkia
2012: « Modern Eye» Munch Museét i Oslo
Fredriksverft festning, Stavern
2013: Galleri Athene, Drammen
Galleri Amare, Stavanger
2016: Café de concert Tjuvholmen, oslo
Galleri Wannabe, Lyngdal
Solli Brug
2017: Galleri Soon, Son
2018: Yantai ArtInstitute, Kina
2018: Svenska Kyrkan, Berlin
Hun har også vært med i Anno NRK i 2015, som kunstneren som malte de siste deltagerne, Norge rundt NRK i 2016
Innkjøpt av: Fredrikstad kommune, Hjelmeland kommune, Statens Vegvesen, Volda kommune, Suldal kommune, Randaberg kommune og Fredriksborg eiendom.
Bindende påmelding til : 
 
eller e-post:  kreativekurssandefjord@hotmail.com

Yvonne Jeanette Karlsen

Yvonne Jeanette Karlsen

Yvonne Jeanette Karlsen

Yvonne Jeanette Karlsen

Yvonne Jeanette Karlsen